maanantai 25. kesäkuuta 2012

Viikonlopun tapahtumat

perjantai


Vieraita tuli käymään "tallilla" (Anoppilassa). Siellä sit vähän aikaa piti touhuta 3- ja 6-vuotiaiden tyttöjen kanssa. Siinä sitten otin Mintun harjauspuomille ja yritin harjailla, mut ei siitä mitään tullut, kun rupes jalkojaan simputtelemaan, kun oli paarmoja ja vaikka mitä ötököitä kimpussa. Siinä sit pikaseen harjasin ja nopeesti varusteet päälle. 6-vuotias tyttö halusi mennä Mintun selkään, joten nostettiin se sinne selkään ja mentiin kävelemään hiekkaselle paikalle, koska nurmikolla ei voitu mennä kun sieltä nousi mäkäräisiä ja Minttu aina potkii takajaloillaan mahaan, kun ötökät syövät sieltä. Kyllä oli tyttö iloinen sen jälkeen kun selästä laskeutui alas. :) Myös 3-vuotias tyttö olis halunut mennä selkään, mut ei uskallettu laskea sitä sinne. Se sit suuttu. :( Katsoo nyt jos seuraavalla kerralla uskallettas laittaa selkään. Itse vielä hyppäsin Mintun selkään ja mentiin nurmikentälle ravailemaan ja laukkailemaan. Siinäpä se aika sit menikin. :)
Tänään myös kuvasin pari videota ja tässä yksi niistä :) Enjoy! :D


                                    
                                             


lauantai


Aamulla piti mennä aamutallin tekoon. Tosin hoitaja kävi antamassa ruoat 6 aikaan, joten minulle jäi vaan Mintun ulos lasku ja karsinan siivous. Minttu ei meinannu eka antaa kiinni, mut tulikin toisiin ajatuksiin ja oli todella nätisti. :) Kun saatiin hevoset ulos, niin alkoi karsinan siivous. :) Siinä ei kauan nokka tuhissu kun oli kaikki siivottu. Menin vielä vähäksi aikaa nukkumaan... Hups.. Kello olikin jo melkein kaksitoista. :D Siinä sitten avopuolison kanssa noustiin ylös ja keitettiin kahvit. Lähdettiin melkein heti tallille ja päätin sitten Mintun liikuttaa. Kyllä oli taas mukavaa mennä kun neiti maltto mennä eikä sit ollut edes laiskalla päällä. Onneks sentään tuuli jonkun verran ettei ollut liian kuuma mennä. Kun sain ratsastettua, niin huuhtelin Mintun jonka jälkeen päästin laitumelle. Toinen hevonen taisi olla mustasukkainen, kun Minttu pääsee "töihin" ja se ei. Muuten sitäkin voisi liikutella, mut pienestäkin liikutuksesta henkeä rupeaa ahdistamaan. Illalla taas sit otettiin hevoset kymmenen maissa sisälle. :)
sunnuntai


Taas piti aamulla mennä aamutallille. Sitten kun sai taas hommat tehtyä, niin takaisin nukkumaan. Nyt ei nukuttu niin pitkään kuin lauantaina :) 


Vettäkin rupesi satamaan, joten Minttu sai vapaa päivän ja Suokki ajoi Mintun pois katoksesta vesisateeseen. Taas kyllä huomas, et Mintun selkä oireili. Ei kärsii harjailla kun rupeaa jo selkäänsä notkistamaan. Sain kuitenkin laitettua villaviltin päälle että sais selän lämpimäksi. Tänään ei sitten oireilu yhtään. Ilmeisesti pitää ostaa Mintulle ohutvuorinen sadeloimi, et pystyy kesälläkin pitämään päällä, mut ei raaski ostaa mitään uutta, kun toinen hevonen heti repimässä loimia päältä. :/ Ostin talvella Mintulle uuden fleecevuorisen sadeloimen, enkä ole uskaltanut pitää sitä Mintulla kertaakaan päällä, koska se olisi pian entinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti