maanantai 4. kesäkuuta 2012

Maanantain touhuilut

Kävin just äsken pyörähtämässä tallilla. Tai meni siellä ainakin pari tuntia. Meinasin aluksi vain juoksuttaa Mintun, mut päätinkin sitten ratsastaa. Eihän minulla tietenkään sitä kypärää mukana ollut, koska ei ollut tarkoitus tänään ratsastaa. Kenttä oli vielä vähän märkä, mutta onneks ei Mintun kaviot luistanu nurmikolla. Mentiin kaikki askellajit ja nyt jopa malttoi mennä. Täksi päiväksi oli luvattu sadetta, mutta ei tuolla ole satanut tipan tippaa. :)

Ratsastelinkin nyt niin että kiinnitin istuntaani huomiota ja käsien asentoon. Nyt ne jopa pysyivät lähes koko ajan paikoillaan, eikä "valuneet" tai kääntyneet.
Loppukäyntien ajaksi otin satulan pois selästä ja hyppäsin selkään istumaan. :) Minttu vaan olis halunut ravailla, mutta edelleenkään en osaa siellä selässä olla ilman tukea. Onneks pysyin selässä ja sain käppäiltyä muutaman lenkin ennen kuin otin suitset pois. Päästin irtaalleen, koska eilisen jälkeen ei enää käytetä laitumella riimua ollenkaan, vaan otetaan pois, kun Minttu on laitumella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti