torstai 21. kesäkuuta 2012

Karsinan siivousta jälleen

Tänään olivat hakeneet kylältä 15 paalia purua kun aiemmin oli puhetta että vaihdan taas Mintulle purut, kun olivat taas sen näköisiä et oli aika vaihtaa puhtaampia. Yleensä on mennyt purua n. 4-5 paalia karsinaan, mutta nyt meni 4 paalia ja nyt on aika paksu kerros ja ihan hyvä niin. :) Pölkyn paalit ovat näköjään muuttuneet tiiviimmäksi ja sitä sisältöö on enemmän mitä aiemmin. Siinä sitten yrittää saada otettua purua pussista, mut eihän se sieltä tullu, joten piti käyttää väkivaltaa ja särkee säkit. Yleensä ollaan otettu ehjät säkit talliroskikseksi. Ennen kuin lisäsin uutta purua karsinaan, niin pyyhin pölyt pois, kun oli sellasta kertynyt karsinaan.

Mintun liikutus jäi nyt tältä päivältä ja huomenna tulee vieraita, joten lauantaina vasta seuraavan kerran selkään. Toivottavasti saisin nyt kuvia hommattua ja sitä video pätkää, mut ei saa hyviä videoita minun osalta, koska en osaa istua ja mun kädet ovat ihmeellisesti. Pakko ruveta nyt harjoittelemaan tota istuntaa ja käsien asentoo tosissaan, ettei sitten joskus tulisi valituksia käsistäni.

Nyt löysin kaksi hyvää satulaa minun mielestäni, mut en ole vielä kummastakaan saanut vastausta. Toinen on Pfiffin yleissatula ja toinen Santa Cruzin yleissatula. Jospa jomman kumman saisin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti