maanantai 5. maaliskuuta 2012

Muutosta?

Pientä muutosta havaittavissa. Uudempi kuva kopsattu videosta. Juoksutin vielä ratsastuksen jälkeen ja meni todella nätisti. En kaipaa neuvoja asiaan.. ;)

5 kommenttia:

 1. Jos et laita niitä naruja riittävän tiukalle vaan jätät jo valmiiksi löysäksi, sillä hevosella ei ole mitään myödättävää, ja näinollen muotoon ei tule varsinaista muutosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa ensimmäisiä kertoja juoksutin "piuhoilla". Ja noi on aika pienen oloiset,joten vielä ei passaa heti tiukemmalle laittaa, muutoin hevonen vain menee takaperin, koska on kuolaimelle herkkä ja jos kuolaimeen tulee liikaa painetta, niin ei kulje eteenpäin. Ja toikin on vain videolta napattu kuva. Kun ymmärtää laittaa päätään pikkasenkin alas, niin voi harkita tiukentamista, mutta sivuohjilla kyllä tulee enemmän juoksutettua..

   Poista
  2. Lisään vielä, että ratsataessa hakee muotoo, joten on siihen nähen muutosta tullut. Enkä senkään takia enää viitsinyt laittaa tiukalle piuhoja, koska juoksutin vielä ratsastuksen jälkeen. Et kyllä mä tiedän milloin hevonen menee muodossa ja milloin pää taivaissa.. :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Se on, vaikka välillä onkin itsepäinen. :D

   Poista