torstai 14. kesäkuuta 2012

Arvio

Laitoin eilen satula.com:iin Mintun selkäkuva, koska haluan Mintulle sopivamman satulan. Wintec puristaa nyt edestä pikkasen säkää kun vaihdoin sen kaaren. Mintun selkä ei ole enää kaareva vaan suora/suorahko ja säkä sillä on korkea ja pitkä. Vaihtoehtoja satuloihin: Kieffer, Pfiff, Mustang ja Sydney. Kieffer München näytti kyl aika kivalta satulalta ja samoin Sydneyn penkki.
Et aika kivasti muokkautunu toi selkä :) Silloin kun ostin ton Wintecin, niin se istui takaa sekä edestä mainiosti, mutta nyt ei enää. Laitoin silloinkin viestiä satula.com:iin, ja silloin tuli satula vaihtoehdoiksi passier, kieffer ja wintec ainakin.

Kävin myös käppäilemässä eilen Mintun kanssa ilman satulaa kun lämmintä auringossa ainakin +30 astetta, joten tuuppailut jäivät sikseen. On tullu huomattua kun kello rupeaa lähenemään yhdeksää, niin Minttu rupeaa kävelemään edes takaisin veräjän ja katoksen väliä. Välillä se sit innostuu ravailemaan ja laukkailemaan. Se kun ravaa ohi, niin katsoo pihaan päin, et "joko pääsen sisään" :D Tänään olis tarkoitus ratsastaa ja sitten antaa viilennystä haalealla vedellä. Eilen toinen nautti kun sai vähän haaleaa vettä päälensä..Ei kommentteja:

Lähetä kommentti