perjantai 3. elokuuta 2012

Satulat

Nyt löysin kolme Pfiffin satulaa, jotka voisivat sopia Mintulle. Laittelin viestiä tallivarusteeseen ja odotan vastausta. Ihmettelen kyllä, että miksi noin halvalla lähtee satulat.

Ensimmäinen satula vaihtoehto:

Pfiff VS villatopattu yleissatula

Toinen satula vaihtoehto:

Pfiff New Lord yleissatula

                Ja
Kolmas satula vaihtoehto:

Pfiff Beauty yleissatulapaketti

Tulikin jo vastaus kysymyksiini. Toi Pfiffin villatopattu satula sopisi Mintulle, koska siinä on avoinsäkätila, mutta esim. Pfiff Beauty on tarkoitettu suoraselkäiselle ja säättömälle hevoselle. Unohdin näköjään kysyä tosta New Lordista, mutta epäilen että siinäkin on normaali säkä.

Tosin toi VS on osittain synteettinen, joten on vähän hankalampi toppauttaa kuin normaalia nahkasatulaa. :( Jos ostan ton satulan, niin käytän sitä sen aikaa, kun saan kerättyä enemmän rahaa kasaan ja ostan kerralla laadukkaamman satulan esim. Kieffer Aachen tai Mustang Europa

4 kommenttia:

 1. paljon olis hintaa tolla beautylla?? :D Ku sopis varmaa Apsulle..

  VastaaPoista
 2. http://www.tallivaruste.fi/pfiff-beauty-yleissatulapaketti-p-815.html tuolta löytyy lisää infoa satulasta. Ei toikaan 185€ ole paha hinta paketille vaikka on Pfiff.

  VastaaPoista
 3. Onko nuo satulat siis täysin uusia ? Onko sivu tuotettava. Ei ois kyl pahan hintasia satuloita jos ovat uusia :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Satulat ovat aivan uusia. Toikin meidän satula tuli Saksasta asti ja ovat ihan Käsintehtyjä. Joitakin satuloita ei enää valmisteta ja näköjään ovatkin vähentäneet valikoimaa. Kalliimpia satuloita löytyy vielä, mut näytti olevan myös halvempiakin. Itse olen tykännyt tosta meidän satulasta, joka on ihan passeli ja parempi kuin Wintecin tai Westonin satula. Myös moni muukin on kehunut, että tossa satulassa on huippu hyvä istua ja olen kyllä samaa mieltä heidän kanssaan :)

   Poista