keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Varsat laitumella

Nytpä olis kaikki varsat laskettu laitumille. Ensimmäisenä päivänä tulivat 5 kipaletta 2-3 vuotiaita varsoja ja seuraavana päivänä tuli 6 kipaletta vuotiaita. Eilen kävimme kaverin kanssa aiemmin viemässä hänen vuotias varsa toiselle laitumelle ja myöhemmin tuli kaksi Suomenhevos varsaa.

Eilen oli Mintulla vapaa päivä, koska tuli kaatamalla vettä ja se nurmikenttä ei ole mikään hyvä märkänä ratsastaa. Aloitamme pikku hiljaa ratsastamaan myös muualla kuin kentällä. Siinä vaan tahtoo olla ongelmia, kun neiti päättää sit jossain vaiheessa kuumua ihan kunnolla eikä suostu menemään eteenpäin ilman keulimista. Välillä malttaa mennä nätisti, mut välillä sitten temppuilee. (Tallilta pois päin malttaa mennä, mutta sitten kun pitäisi mennä takaisin tallille, niin eipä sitten liikuta, vaan pitää sitten ruveta pomppimaan.) Myös ajaessa käyttäytyy samoin. Ei viime kesänä ollut tollasta ongelmaa yhtään. :/

lv. o. Boogie After Rain s. 31.7.2011 i. Shanachie e. Dance To Remember

Kävin sitten vielä illalla tekemässä ilta tallin ja Minttu olikin jo veräjällä odottamassa korvat hörössä minua. Hevoset tosin otettiin vasta kymmeneltä sisälle. Menin paijaamaan, mutta toinen hevonen rupesi ajamaan Minttua, koska on mustasukkainen. 


:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti