lauantai 17. maaliskuuta 2012

Päivä 7 - Unelmahevoseni

Päivä 1 - Toivelistani
Päivä 2 - Tavoitteet ratsastuksessa
Päivä 3 - Varusteet jotka otan mukaan kilpailuihin
Päivä 4 - Mitä hevoseni syövät
Päivä 5 - Varusteeni
Päivä 6 - Hevosblogeja joita luen
Päivä 7 - Unelmahevoseni
Päivä 8 - Saavutuksia
Päivä 9 - Lempimerkkini
Päivä 10 - Unelmatallini 


Tässä postauksessa minun pitää kertoa unelmahevosesta tai hevosista, koska niitä on muutama.. :) Ensimmäinen rotu, josta olen haaveillut on Irlannin Cobista. Se on kyl ihanan näköinen rotu ja hyvin jykevä ja oiva työhevonen. Rotu ei sovellu kovin hyvin esteille "ison" koon vuoksi. Tollanen rotu olisi oiva peli maastoon, mutta miksei myös kouluratsastukseenkin. Itse olen tykännyt rodusta jo vaikka kuinka monta vuotta.. :)

Toinen hevonen on Shiren hevonen, joka on kanssa todella jykevä rankenteinen hevonen. Ne käyvät hvyn valjakkoajoon ja miksei myös muuhunkin työhön, esin köpöttelyyn maastossa. Tällaisen hevosen näin ensimmäistä kertaa livenä Kuninkuusraveissa 2011. Oli kyl todella komea hevonen ja ihastuinkin siihen rotuun. Luulisin, et hevosella voisi myös ns. ratsastaa länkkärityyliin. Tästä rodusta ei hirveästi ole tietoa, mutta ne ovat kyl myös kokonsa puolesta valtavia. :) 

Ja viimeinen hevonen on yllätys, yllätys friisiläinen :) Se on kanssa todella kaunis rotu ja aivan ihanat vuohiskarvat. :) Friisiläinen on oiva hevonen kouluradoille ja kyllä sillä voi muutakin tehdä. En osaa hirveesti kertoa friisiläisestä mitään, koska en tiedä rodusta mitään. Olen vain kuvista nähnyt kyseisen rodun ja that's it. Tässä vielä kuva friisiläisestä. :)


2 kommenttia:

  1. Minäki tykkään tollasista raskasrakenteisista hevosista.. :) En nyt ossaa selittää mut kuitenkin :D

    VastaaPoista