perjantai 11. lokakuuta 2013

Remonttisuitset saapuivat!

Eilen suitset sitten saapuivat, joten pääseekin sit huomenna mittoittamaan suitset sopiviksi Mintulle. Suitsissa luki F-02, joten en tiedä mitä toi tarkoittaa. Niissä on kyl aika paljon säätövaraa, joten voin olla varma, et sopivat Mintulle todella hyvin. Nyt saankin sit laittaa Claridge Housen remonttiturparemmin myyntiin. Niitä olen käyttänyt ainoastaan kaksi kertaa. Koko niissä on Cob, mut on aika pientä Cob-kokoa, joten jouduin tekemään yhden lisä reiän, et sain sopimaan ne Mintun päähän. Hintaa niillä on uutena 17€ ja nyt pidän niillä hintaa 10-15€, joka riippuu et pitääkö ne lähettää vai ostaako joku ne kasvotusten.

En tiedä vielä, et pystynkö viikonloppuna vielä ratsastamaan kovin kummoisesti, kun Mintulla on kengät aika löysällä ja ens viikolla vasta tulee kengittäjä. Silloin ainakin on pakko päästä laukkailemaan, ettei tarvii pelätä et kengät tipahtaa jalasta kun ottaa käyntiä kovempaa vauhtia. Viime kerralla rupes kengät lonksumaan laukassa, joten ratsastus jäi lyhyeen. Katsoinkin sit kaikki kaviot läpi ja kengät olivatkin aika löysällä. Sain kyllä jonkun verran kiristettyä kenkiä, mutta eivät ole enää kovin lujasti kiinni. Olen itse yrittänyt aina katsoa hevosen kavioihin, enkä kengitysväleihin. Normaalisti meillä kengitysväli on se 8vko, mutta aina se ei pidä paikkaansa, vaan on osattava myös katsoa kavioita. Nytkin kavion reuna on kasvanu kengän yli ja takakavio on lohennut. Toivottavasti kengittäjä pääsis tulemaan alkuviikosta, koska nyt hän on ilmeisemminkin Hingunniemessä kengityskurssilla. Mutta eipä mulla taaskaan ole mitään muuta kirjoitettavaa, joten palataan.. Toivottavasti nyt saisin jonkinlaista ratsastusmateriaalia (kuvia ja videoo) :)

P.S. Nyt olen tullut siihen tulokseen, et te anonyymit pääsette taas kommentoimaan, mutta toivon etten tule enää IKINÄ saamaan negatiivisia kommentteja.

Nettikiusaaja pyysi uhriltaan anteeksi. Bongasin FB:stä tämmöisen otsikon, jossa uhrina on Kaktu ja Futura. Nyt tais pilkka osua omaan nilkkaan ja sai kiusaajan miettimään asioita, mitä ei ehkä ois ees kannattanut tehdä koskaan. On se vaan niin lapsellista touhua haukkua Hevostalli. netissä anonyymina toisia sekä täällä blogissa. Kannattaa eka miettiä mitä tulee kirjoittelemaan, ennen kuin julkaisee oman kommentin. Nostan hattua Kaktulle.

2 kommenttia:

  1. Kuka teillä käy kengittämässä?

    VastaaPoista
  2. Simosen Roni Viitasaarelta/Pihtiputaalta. On tosi huippu kengittäjä ja osaa kyl tosi hyvin hommansa vaikka onkin vaikeitakin hevosia kengitettävänä. :) Voin vaan suositella henkilöö, jotka tarvii kengittäjää.

    VastaaPoista