maanantai 2. huhtikuuta 2012

Ratsastelua ja riehumista

Viikonloppu oli sitten ratsastuspainotteinen. Ratsastin Mintulla ja oli kyl super hyvä. Ei ollut energisyydestä tietoakaan. Nyt sitten on aloitettu jalkojen hoito ihan täysin. Kaksi kertaa päivässä pesua Hexocil-pesuaineella, huuhtelu, kuivaus ja sen jälkeen ohuelti Fucidermiä, joka tosin on koirien "HotSpot" geeliä.
Otin Mintusta kuvan, kun se oli vielä harjausta vaille valmis lähtemään takas tarhaan syömään heinää. Ennen tota se oli ihan märkä ja laitoin fleeceloimen päälle siksi aikaa, kun taluttelin toista hevosta.

Ratsastin myös tallin toisella hevoselle, jolle ei saa millään jarruja. Testattu yhden ohjan pysäytyksellä, mut pää kun menee polveen, niin vauhti vaan kiihtyy eikä pysähdy ollenkaan. Omistaja on pilannut sen suun ja siitä on tullut kovasuinen hevonen. Nyt vaan pitäis jollain keinolla saada jonkinlaista tuntumaa suuhun, et vois toimia jarrut. Monipallonivel kävis kyl kovasuiselle hevoselle, jolla voidaan suuhun saada taas tuntumaa, mut en sitten tiedä, mikä olis hyvä ratkaisu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti