sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Vihdoinkin kesä!

Nyt se kesä viimein tuli myös Mintullekin. Otin riimun kokonaan pois, koska osaa olla ilman riimuakin ulkona ja saa kiinni helposti. Huomasin, että Minttu on ilmeisesti hangannut leukaansa jonnekin, koska leuka kuopassa oli kivan näköinen jälki. Putsasin äsken betadinella ja laitoin hydrokortisonia (en ole varma miten kirjoitetaan). Minttu seuras minua aina sinne minne menin. Kun pysähdyin, niin Minttukin pysähtyi. Ongelmana vaan oli se et toinen hevonen innostui liikaa ja piti varoa, ettei juokse päälle, jolloin Minttukin innostuu liikaa. Onneksi ei käynyt kuinkaan ja sain toisen hevosen siirtymään edestä maiskuttamalla. Minttu seurasi ihan veräjälle asti, joten rapsuttelin sitä vielä jonkun aikaa ennen kuin lähdin laitumelta pois. Myös huomasin, että oli tullut lisää purema jälkiä Mintulle. :( Kohta rupean käyttämään pahan makuista ainetta, ettei toinen enää järsisi. Ei ole yhtään mukavaa, kun on järsityn näköinen hevonen. Olen sanonutkin monta kertaa että kohta ei hevosessa oo karvan karvaa.

Toivottavasti toi kenttä rupeais nyt kuivumaan eikä satais enää vettä, niin voisin kyl harkita esteitä. Tosin ei ole esteistä kovin paljoa kokemuksia, kun eniten tykkään vaan mennä sileällä. Olisihan se vähän vaihtelua liikkuvuuteen. En sitten tiedä, et miten Minttu käyttäytyy nykyään esteillä, kun sillä ei ole hypätty kahteen vuoteen. Tietenkin aloitan ihan pienimmistä ja sitten jos innostusta riittää, niin sitten nostais korkeammalle.

Onhan tässä koko kesä aikaa harjoitella myös omaa istuntaa ja saada kädet pysymään oikeassa asennossa. Myös paljon muutakin pitää tehdä.


Erittäin "puhdas" hevonen :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti