tiistai 19. kesäkuuta 2012

Masentava päivä!

Tänään on kyllä sellanen päivä ettei huvittais tehdä mitään. Huomenna vois taas juoksuttaa Mintun pitkästä aikaa ja nyt voisikin mennä irtona, et vertyis toi selkä kun saa vetää pieru-pukkilaukkaa. Tosiaan Mintun selkä on herkkä  kylmälle, koska eilen oli pikkasen lämpimämpi ilma, niin oli eri ääni kellossa eikä temppuilu harjatessa yhtään. Sain jopa hierottua sen selkää ja näytti nauttivan siitä todella paljon, kun suu liikku sitä mukaa kun hiero. :) Myös kengittäjä oli sitä mieltä et kannattaa mennä niin kovaa laukkaa kun vain pääsee, koska se aukasee jumeja selästä.

Mutta tässä tämän päivän tunteet :D
Ja tässä pari video pätkää Mintusta ja Harkon Pisarasta :D

Tässä videossa Pisara ajaa Minttua takaa, kun ei tykkää yhtään, kun Minttu "hönttä" edestakaisin.

Tässä pikkuinen ravipätkä ja kello lähemmäs yhdeksää illalla.

2 kommenttia:

  1. Ois kiva jos voisit laittaa enemmän kuvia ja videoita teidän ratsastelusta. Ymmärrän kyllä jos teillä on kuvaajan-puute, mut ne ois kivoja :)

    VastaaPoista
  2. Tarkoitus olisi joskus lisäillä uusia ratsastuskuvia, kunhan saisin kuvaajan. Voisin kyllä yrittää opettaa Mintun hoitajaa ottamaan parempia kuvia, mutta se ei oikein ymmärrä, et mitä pitää tehdä. Tarkoitukseni olisi joskus myös tehdä pienimuotoinen ratsastusvideo. :) Mutta sitä odotellessa joudutte tyytymään tylsiin kuviin ja videoihin. ;)

    VastaaPoista