torstai 2. elokuuta 2012

Kuolaimettomien "testaus"

Tänään päätin kokeilla Mintulla uudemman kerran kuolaimettomia, kun viime kerralla se ei toiminut niillä ollenkaan, vaan lähti ryöstämään. Teinkin sitten pienimuotoisen "videopostauksen". Ääneni on hyvin karsea ja olen ujo, joten en keksinyt mitään sanottavaa.


Teimmekin tänään Mintun kanssa noin 2,5km lenkin ja neiti meni todella mallikkaasti. Ei ollut kiire minnekään. :) Taas sai säpsykohtauksen, mutta se sitten rauhoittu melkein heti ja jatkoi matkaa.

Aiemmin laitoin kuvan Mintun jalasta, jonka se oli telonut. Siinä oli nyt parina yönä side ettei lika pääse haavaan. Otin tänään sen pois, kun eivät olleet aamulla ottaneet sitä sidettä pois. Vähän aikaa kerkes olla ilman sidettä, niin oli mennyt sitten repimään se ja taas vuoti verta. Siinä sitten kylmällä vedellä huuhtomaan ja annoin kuivua ennen kuin laitoin tervalaastaria siihen. Ei meinanu millään antaa puhdistaa sitä vaan nosteli jalkaansa kokoajan. Myös silloinkin kun en tehnyt mitään, joten huomasin, että pikku kärpäsiä oli siinä haavassa. :/

Toi poskiremmi sen takia tossa renkaassa, kun muuten olis silmässä ja toimii noin paremmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti