sunnuntai 5. elokuuta 2012

Sateita ja ukkosta

Tänä päivänä ei ole mitään muuta tehnyt kuin satanut ja ukkostanut. :( Tarkoitukseni oli et olisin liikuttanut Mintun ilman satulaa, mutta sekin taitaa vaan jäädä haaveeksi. Huoh. Enää viikko lomaa ja sitten alkaa koulu. Saa nähdä mitenkä sitä nyt jaksaa koulun jälkeen ratsastaa kun eka ajat aamulla 7 aikaan 60km, jonka jälkeen istut 5-7h koulun penkillä ja taas lähdet ajamaan 60km. Siinä pitäs vielä käydä ratsastustunnilla. Ainakin silloin Minttu saa vapaa päivän, koska ratsastustunnin jälkeen olen vasta myöhään Vesannolla.

Minun ei tarvitse kuin suunnitella ratsastamista, niin vähän ajan päästä rupeaa satamaan kaatamalla, vaikka enhän minä sokerista olekaan. :) Ärsyttää vaan kun jos kerkeekin selkään, niin vähän ajan päästä sitä onkin ihan litimärkä kun vettä sataa kaatamalla. Minun ei tarvitse kuin vähän aikaa olla kylmissään, niin kipeeksi tulen. Siitäkin on kokemusta, kun toissa syksynä oltiin luokan kanssa vaeltamassa, niin n. 10km matkan jälkeen tallille päästyäni tuntui, että kuume rupesi nousemaan. Kun pääsin omaan autoon, niin piti lämpimänä syyspäivänä laittaa lämmöt täysille :D Kotiin kun pääsin, niin oli mentävä kolmen peiton alle nukkumaan. Seuraavana päivänä soitin lääkäriin, niin mittasivat siellä lämmön ja kappas.. kuumetta oli 40,1 astetta. :/ Olikin vähän voimaton olo ja sain kipu- ja kuumelääkkeitä.

Joo-o. Ei kyllä varsinaisesti kuulunut toi asia tähän postaukseen, mutta kirjoitin minkä "sylki suuhun tuo" :D

Kaipaan niin selkään. :)Pääsinpäs minä pikaseen käymään selässä ilman satulaa, mutta meinasin tippua kun oli neidillä intoo mennä. Tosiaan vaan pieni pyörähdys ja äkkiä alas. Hemmetin polttiaiset.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti