lauantai 11. elokuuta 2012

Johtajuusharjoituksia ja juoksutusta

Tänään on aivan ihana keli, mutta itse en vielä kärsi nousta selkään, kun jalka on sen verran vielä kipeä. Minttu ei meinannut millään tulla laitumelta, mutta lopulta sitten suostui tulemaan, koska ei malttanut olla saamatta porkkanaa. :) Sitten kun sain Mintun otettua kiinni, niin menimme suoraan "kentälle". Sitten alkoikin se meidän johtajuusharjoitus joka ei meinannut onnistua kun ruoho oli kiinnostavampaa kuin mikään muu sillä hetkellä. Sitten kun huomas, et mullahan oli naposteltavaa, niin sittenpä mieli muuttui.

Ensimmäisenä leikittiin seuraa johtajaa. Kävelin ympyröitä ja mutkittelin. Minttu seurasi perässä kuin joku koira. Sitten kun pysähtyi, niin Minttu pysähtyi aivan minun taakseni pää suurin piirtein olkapääni kohdalla. Kehuin ja annoin palkkion. Sitten jatkettiin ja tehtiin mm. peruutuksia ja takaosan väistöä. Toimi yllättävän hyvin, kun tiesi aina kun onnistuu jossain niin saa palkkion. :)

Yritin saada Mintun kumartumaan, mutta neitipä se ei heti hoksannut et mitä pitää tehdä, vaan yritti saada porkkanaa jalan toiselta puolelta :D Sitten kun se oli rupeamassa kumartumaan ja toinen jalka osui maahan, niin neiti säikähti eikä sitten yrittänyt uudelleen, kun se hermostuu, jos ei onnistu. Sitten kun palkkiot loppu, niin lopuksi vielä juoksutin molempiin suuntiin ja näytti että oikea kierros oli jäykempi kuin vasempi. Minttu nosti vasempaan kierrokseen laukan, mutta oikealla kierroksella laukkas vaan muutaman askeleen ja kaatui koko ajan sisälle päin. Kun sain juoksutettu, niin annoin sen syödä heinää. :)

Huomasin eilen illalla, että kengittäjän laittama paikka oli lähtenyt kokonaan vasemman puolen kaviosta ja nyt siinä on kiva reikä. Jospa tuo kenkä nyt ens kuuhun pysyis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti