maanantai 2. heinäkuuta 2012

Tallipäiväni kuvina

Tämän päivän tallilla olo kuvina. En kovin paljoa tehnyt ja suurimman osan vietin vain hevosten luona laitumella.Heti kun pääsin tallille, niin menin moikkaamaan Minttua, joka oli mennyt paarmoja pakoon katokseen. Eihän se siellä saanu rauhassa olla, kun siellä niitä paarmoja vasta olikin. Sori noi paskakasat, mut ne lähtivät tänään pois.

Seuraavaksi suuntasin talliin siivoilemaan "varustekaappia", joka näytti tältä:
Ennen siivousta

Pesin ton kaapin ihan perusteellisesti ja nostin ton ylemmän hyllyn ylemmäks. Nyt kaappi näyttää tältä:


Siivouksen jälkeen. Paitsi toi oranssi purkki on tuolla alhaalla nyt.


Samalla kun olin tallissa, niin otin meidän harjapakin ja tyhjensin koko "helahoidon" ja pesin pakin kun oli sen verran pölyä kertynyt. Ei oo kyl kuvaa siitä minkä näköinen se oli ennen siivousta ja järjestelyä. Mut tässä se on nyt uudelleen järjestettynä.Seuraavaksi painuin meidän hienoon "varustehuoneeseen" ja otin kaikki meidän suitset  sekä jalustin hihnat ja rupesin putsailemaan ja rasvailemaan niitä. 
Lähdin käymään välillä kahvilla ja sitten vaan varusteet hakemaan "varustehuoneesta" ja varustamaan Minttu. Tosin eihän siitä ratsastuksesta mitään tullut kuin Minttu oli tänään taas aropupuna, kun paarmoja yritti hätistää pois.
Kävin välillä kämpillä ennen kuin menin takaisin tallille. Menin hyvissä ajoin että kerkesin vielä ratsastamaan kun innostuin vähän liikaa, kun Minttu on ruvenut menemään hyvin.
Laitan kuvia seuraavaan postaukseen ja ehkä vielä tulee pikkuinen yllätyspostaus. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti