keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Ratsastelua ilta-auringossa

Tänään tuli sit taas ratsasteltua. Tosin ei tahtonu tulla mitään kun oli kaiken maailman ötököitä ja Minttu rupes hermoilemaan niiden takia eikä ratsastuksesta meinannut tulla yhtikäs mitään. Siinä kuitenkin saatiin mentyä kaikki askellajit molempiin suuntiin sekä pikkusta pohkeenväistöä käynnissä. Kokeilin myös muutaman askeleen verran väistättää ravissa. Ainakin se ravas sivuttain, mutta en tiedä väistikö vai menikö vaan muuten vaan sivuttain. :D

Minttu vaan kokoajan potki mahan alle, kun oli paarmoja ja kaiken maailman kärpäsiä kun pikkasenkin rupes hikoamaan. Tästä kerrasta ei ole mitään kuva/video materiaalia, mutta kirjoittelen sitten taas joskus kunhan kerkiän.

Eilen Minttu sai viettää vapaapäivän, kun vettä rupesi satamaan kaatamalla, tosin se oli vain hetkellinen kuuro. Pitää meidän ruveta nyt harjoittelemaan menemään rauhallisesti myös aukealla paikalla eikä vaan lähtis kaahottamaan. Edellisen kerran kyllä meni aluksi nätisti mut toisella kerralla vauhti rupesi kiihtymään, mut varmaan sen takia kun oli paljon paarmoja Mintun kimpussa. Sanontakin menee et "Hiljaa hyvä tulee". :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti