perjantai 6. heinäkuuta 2012

Osaamattomat eläinlääkärit

Tänään soitettiin eläinlääkärille, mutta olikin joku tuuraaja Tervossa, joten se ei sitten tullut tänne. Huoh. Ilmeisesti ei osaa tehdä mitään, koska minä viime kerralla soitin viimeksi samaiselle eläinlääkärille joka oli miespuolinen. Sanoi vaan minulle, että eikö se voi huomiseen odottaa. Jospa nyt ens viikon aikana meidän oma eläinlääkäri olisi paikalla et saatas noi Mintun hampaat kuntoon. Poski on vielä turvoksissa ja tekee heinämälliä posken ja hampaan väliin.Onneks on kuolaimettomat, niin voi ratsastaa ihan normaalisti, niin ei tarvitse kuolaimia laittaa kipeään suuhun. Toissa iltana ihmettelin, et minkä takia se nostaa koko ajan kielen kuolaimen päälle, mutta onneks selvisi minkä takia se niin teki. Sillä oli kipeä suu. Mut toivottavasti saadaan nyt heti alkuviikosta raspattua noi hampaat.

2 kommenttia:

  1. On se kyllä tosi kumma juttu, että hevosella on suu tollasessa kunnossa ja eläinlääkäri ei vaivaudu tulemaan paikalle! huhhuh...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä. Oon vähän seuraillut suuta, niin ei kyllä näyttäs turvotusta olevan. Syö kyllä ihan normaalisti. Meillä eläinlääkäri raspaa pienemmätkin piikit, kun ei voi tarkistaa hampaita ennen raspausta ilman rauhoitusta joten samalla raspataan sit hampaat.

      Poista