torstai 5. huhtikuuta 2012

Uusia tavaroita

Tuli sit hommattua pari uutta tavaraa. Ei oikein ois ollut mitään järkee tilata pelkkiä deltoja, kun tuskin ne olisivat lähettäneet mitään noin pientä tilausta. Joten selailin Börjesin sivuja ja vahingossa painoin nappia riimut ja riimunnarut linkistä. Sitten vaan katselin ihan huvikseni et minkälaisia riimuja ja naruja olis. Kunnes silmäni osuivat neonpinkkiin riimuun. Oli pakko ostaa <3 ostin myös pinkki-mustan salmiakkiriimun.. :) Täällä ollu tämän päivää aika kettumainen ilma.. :( Minttu sai nyt tämän päivän lomailla, mut huomenna aikomus taas liikuttaa neitiä ihan kunnolla. Tässä vielä kuvat ostoksista. :DNyt sitten voisin samalla laittaa tänne meidän ajovermeistä kuvan ja muista varusteista, kun en muista et oonko jo aiemmin noita laitellu tänne.. Pitäs vaan joskus kärryistäkin kuvia otella. Tosin pitäs toiset kärryt maalata uudelleen, kun ne ovat aika järkyn väriset.. 5 kommenttia:

 1. Kuinka monet suitset Mintulla on ja mihin tarkoitukseen ne on ? niin ja ihana riimu <33

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mintulla on kolmet suitset. Vaihtelen niitä aina. :) Eli ei ole merkitystä mihin tarkoitukseen ne on, mut niissä on erlaiset kuolaimet paikoillaan, niin ei tarvitse vaihdella aina suitsiin kuolaimia. Ajan myös ihan perussuitsilla, joissa on normi suorakuolain. Hommasin noi timantti suitset jo ennen kuin Minttu tuli minulle, koska en tienyt et saanko suitset sen mukana, mut ne sit onneks tuli. Sit noi yhet suitset ovat ostettu viime kesänä Kuninkuusraveista alennuksesta :)

   Poista
  2. Korjaan. Siis Mintulla on noitten kolmen suitsien lisäksi vielä kuolaimettomat. Niillä mennään silloin tällöin ja toimii todella hyvin niillä maastossa. :) Nyt ei taas tarvii piiiiitkäään aikaan mitään hommata, kun näyttäs noita tavaroita olevan jo riittävästi.. :)

   Poista
 2. Oi kun noi riimut on kivat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin tykkään.. :) Ei vaan uskalla vielä laittaa niitä päähän, kun ne on sit likaset.. :D

   Poista