maanantai 9. huhtikuuta 2012

Upea päivä!

Tänään oli kyl ihana sää ja muutenkin mahtava päivä. Tulin tallille jo aamulla ja olen vieläkin täällä. Poikakaverin sisko tuli lapsien kanssa käymään täällä, niin niiden kanssa piti riehua pellolla. Kahden maissa otettiin hevoset ja varustettiin ne. Minä tietenkin ratsastin Mintulla. Kenttäkin oli jo hyvässä kunnossa et voi mennä ihan huoletta. Sainpahan muuta ajateltavaa selässä. Enkä jaksa enää välittää Hötönettiläisten kirjoituksista.
Minttukin nautti ja mentiin vaikka rupeskin tuiskuttamaan lunta ja tuulikin aika reilusti, mut onneks se olikin vain sellainen pikkuinen kuuro.. :) Ja oli sen arvoista <3
Ens kuussa tuleekin sit Mintun kanssa 2 vuotta täyteen.
Ihmisten on hyvä kirjoitella toisista, vaikka ne ei tunne henkilöä läpi kotaisin. Ja ihmiset sitten tarttuvat pikku seikkoihin ja kirjoittelevat sitten nettiin, vaikka ei ihmistä tunne. Yks henkilö oli kirjoittanut Mintun ruokinnasta ja sanoi tietävänsä minut, mutta ei tunne.. :) Joten kannattaiskohan lopettaa tuo homma ennen kuin sattuu omaan nokkaan. Mut antaapahan olla, jos tämä ei tästä enää jatkuis.

Kateelliset jauhaa, idiootit puhuu, kusipäät juoruu ja huonoimmat
keksii huhuu. Puhu vaa paskaa ei se satuta mua kumminkaa, yritä vaa
uudestaa ei sust tuu voittajaa. Paskaa puhuu vaa ne joita vituttaa olla
huonompi. ツ
 Itse olen kyllä ihan tota mieltä. Ei jaksa enää välittää tollasista.

2 kommenttia:

  1. Joo, todellakin kannattaa jättää niiden mietteet omaan arvoonsa, kateellisina vaan siellä jauhavat! :s ps. otatko ton sananvahvennuksen pois, ku ois kivempi laittaa kommenttii kun ei tarvii rustailla jotain "kdjflkdf dlöfkjdf" sanoja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt olis otettu pois.. :) On se kyllä ihanaa kun saa muuta ajateltavaa hevosen selässä.. :) Kunnon terapiaa tosiaan.. ;)

      Poista