maanantai 9. huhtikuuta 2012

Arvoisat HÖTÖNETTILÄISET!

Saittuipa silmääni eräänlainen otsikko tuolla saitilla ja kun rupesin lukemaan, kappas siellähän olikin meidän osoite. Korjaan asiani nyt tässä, kun olen miettinyt asioitani koko yön. Hevonen ei ole mikään raakile. HeB-asiat menee hyvin ja hypätty rataennätyksenä 80cm. (vaikka varmasti olenkin kirjoittanut johonkin tekstiin)
Ja jos noita aiempia tekstejä lukee, niin siellä kyllä on sellaista tekstiä, jota kaikki eivät ymmärrä. Olen myös tajunnut et hötönettiläisillä ei ole OMAA elämää, kun pitää heti tulla toisten elämää moittimaan ja noteeraamaan. Sitten myös noista minun taidoistani oli puhetta, niin KYLLÄ, minulla on ollut hoitohevonen, jonka kanssa olen touhuillut. Olen myös ollut ravitallilla töissä ja koulussa käynyt hevoskursseja. Et kyllä ehkä paremmin tiedän hevosista, kuin tallinomistaja vaikka niilläkin on ollut ennen vanhaan vaikka kuinka paljon hevosia. Olin myös eilen illalla sen kannalla, et lopetan koko blogin ylläpitämisen ja rupea elämään sitä samaa elämää, mitä olen elänyt sen kaksi vuotta kun tuli tuo oma hevonen. Jos itse en kerkiä ratsastamaan, niin minulla on liikuttajia tiedossa. Ja jos ei ratsasta, niin tekee muuta puuhaa.
Ja mietin myös sitä, et hevonen ei olisi enää elossa, jos se olisi elänyt huonoa elämää. Ja mitä aiemmin kirjoitin, et jalat turvoksissa. Eipä ole enää, kun on lääke ruvennut tehoamaan rupiin.


Joten HANKKIKAA IHMISET OMA ELÄMÄ, JOS SITÄ EI VIELÄ OLE, KUN NÄKÖJÄÄN PITÄÄ PUUTTUA TOISTEN IHMISTEN ELÄMÄÄN.


Itse tiedän paremmin miten asiat ovat, joten turha teidän tulla haukkumaan tuntemattomia ihmisiä. On myös hyvin positiivisiakin ihmisiä näköjään. :)

4 kommenttia:

 1. Aina ihmisillä on jotain urputtamista. Oikeasti kukaan meistä ei ole täydellinen. Joten anna ihmisten urputtaa ihan yksinään, ja nauti elämästäsi tamman kanssa. Sulla on suloinen hevonen. =)

  VastaaPoista
 2. Olen nauttinut kohta kaksi vuotta yheisistä hetkistä. Ihme kun kukaan ei silloin ole tullut mitään sanomaan. Rupeaa vaan pikku hiljaa ärsyttämään tollanen.

  VastaaPoista
 3. Kateus on kavala tauti. Älä ihmeessä lopeta tätä blogia! :s Tiedän, että osaat hoitaa & ratsastaa hyvin.. Kateellisuus ajaa ihmiset tekemään kaikkea tyhmää & puhumaan paskaa.

  Terkuin ponin omistaja, josta puhuttiin ettei ole omani. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen huomannut samoin. Mietin tänään asiat uudelleen ja tulin siihen päätökseen etten kirjoittele tänne enää yksityiskohtaisia asioita. Onneks on hevonen, joka piristää synkempiäkin päiviä. :)

   Poista