maanantai 16. huhtikuuta 2012

Suunnitelmat pilalla

Viikonlopun piti olla ratsastuspainotteinen, mutta tuli mutkia matkaan. Vettä ja räntää satoi, vaikka toi ei ollut este siihen miksen päässyt ratsastamaan. Vaan syy on seuraava: Hienoa asua sellasessa paikassa jossa ei oo mitään muuta kuin kurakkoa. Tietkin olivat niin pehmeitä, et joka paikassa reikiä, eikä missään näyttänyt olevat tasaista ja kovempaa. Siinäpä sitten eilen jouduttiin odottamaan hinausautoa, kun jäätiin autolla jumiin keskelle tietä, kun tie oli mennyt poikki vesisateen ansiosta. Ja sitten myös tallin pihamaa on kanssa ihan pehmeää kuravelliä puhumattakaan kentästä.
Ja nyt sitten sain kuullakin, ettei sitten tulekaan sitä kenttää vaikka pohja tehty valmiiks. Aikovat laittaa heinän sinne kasvamaan.. FUCK sanon minä. Nooh.. Sanokoot mitä sanovat, mut aikomus kylläkin ratsastaa ihan siellä missä olen aiemminkin ratsastanut ja menkööt nurmi pilalle I don't care!

5 kommenttia:

 1. voisitko tehä joskus jonku ratsastuspostauksen missä ois kuvia ja videoita? =) ois tosi kiva nähä mintusta ratsastuskuvia!
  p.s. minttu on tosi söpö <3

  VastaaPoista
 2. Suunnitelmissa olisi tehdä joku kerta kuvapostaus ratsastuksesta. Siinä vain tahtoo olla pieni ongelma, nimittäin en saa kuvajaa. Tietenkin yksi henkilö voisi kuvata, mutta ei osaa kameraa käyttää. :( Yhden kerran oli kyllä tarkoitus laittaa tänne video ratsastuksesta, mutta ei onnistunut kun minun puhelinta ei oikein kukaan osaa käyttää, vaikka neuvoisin että miten sitä käytetään. :( Varsinkaan kaveri, joka liikuttaa Minttua silloin kun minä en jouda.

  VastaaPoista
 3. Mistä oot hommannu sen teidän satulan? Eikös teillä ollutkin wintec? :) Kun siihen saisi vaihdettua kaaria, niin olisi kyllä hyvä. Ja montako tuumaa teidän satula on? 17"? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hommasin sen muistaakseni hevostallin markkinoilta. Se on 17". :)

   Poista
  2. Unohdin vielä mainita et on Wintec 500. :)

   Poista