maanantai 2. huhtikuuta 2012

Koeviikko ja "masennus"

Syy miksen ole kirjoitellut pitkään aikaan on ollut koeviikko ja sorruin melkein masennukseen. Masennuin siitä kun joku anonyymi tuli kirjoittelemaan, et Minttu ei liikkuis tarpeeks. Totuus on siinä, et kyllä liikkuu vaikka en kirjoittelekaan joka hemmetin päivä tänne, vaikka se oli tavoitteemme. Tänään oli viimeinen koe ja nyt alkoi viikonloma, joten tämä viikko on tarkoitettu vain ja ainoastaan Mintulle. Teemme kaikkea mahdollista ja monipuolista (maastakäsin harjoituksia, juoksutusta, maapuomeja yms.). Tosin meillä kenttä on osin jäinen, mut ei se menoa estänyt ainakaan viimeks, vaikka vähän kenkä lipes jäätikön päällä, mut muuten kenttä on ihan sula. (Pieniä jäälaattoja siellä täällä)
Mintulla on kyllä hoitaja, joka liikuttaa sitä jos en itse pääse jostain syystä liikuttelemaan et ei siitä tarvitse murehtia.

Nyt kun sain itseni taas kasattua, niin toivoisin ettei kukaan tule kommentoimaan ettei Minttu saa tarpeeks ruokaa, eikä se liiku tarpeeks. Itsehän tiedän paremmin miten asiat ovat.. ;) Joten pidetään lippu korkealla ja lähdemme kohti uusia pettymyksiä tavoittelemaan (toivon kyl, ettei tarvitseisi negatiivisia kommentteja poistella)

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä teille :) Ärsyttäviä tuollaiset anonyymit jotka kommentoivat jotain negatiivista jostain asiasta mistä eivät tiedä mitään...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps. Toi ei oo kivaa.. Eka tullaan sanomaan et piuhat pitää kiristää niin et hevonen rupeaa myötäämään päällään. Minttu on herkkä päästään, niin ei tarvii hirveän kireälle laittaa, kun silloin se ei sit liiku eteenpäin.. :) Pakki kyllä löytyy ja sitten kun raipalla muistuttaa juoksuttaessa, niin muutama pukki nousee.. :) Sitten ruokinnasta ja viimeseks liikunnasta.. :/

      Poista