maanantai 19. marraskuuta 2012

Eilinen puuhastelu

Eilen oli Mintun vuoro. Tosin eilen en ratsastanut, vaan teimme maastakäsittelyä. Kumartamisessa on vieläkin harjoittelemista, koska heti kun Mintun polvi osuu maahan, niin "säikähtää" ja nousee äkkiä ylös. Tekee ton saman monta kertaa, kunnes vahingossa jää siihen ja saa herkkupalan. Teimme myös seuraa johtajaa-harjoituksia ja ne onnistui paremmin kuin aiemmin. :) Myös väistöt onnistuivat hyvin. Nyt Minttu on sunnuntaihin asti kevyemmällä käytöllä, koska selkä on taas jumissa, mut ei se niin pahasti oo jumissa että rupeaa takajalkojen kanssa ähräämään. Eilenkin sain nostettua takajalat niin korkeelle kun vain sai eikä välittäny siitä yhtään. Yleensä on heti repimässä jalkaasa pois. Voi olla et joudumme kengityksessä aluks juoksuttamaan, ennen kuin rupeaa takajalkoja nostelemaan.
Venyttelin Mintun sit ihan kunnolla lopussa ja laitoin loimen päälle. Siinä se katseli minua isoilla ruskeilla silmillään, et mitä mä seuraavaks teen. Se on välillä hassu, mut osaa olla välillä niin tempperamenttinen, et ei kärsi kissaa sanoa, kun on hapan ilme kasvoilla. :D

Tilasin myös tossa viikko sitten itselleni talviratsastushousut, koska ei oikein innostas ratsastaa 30 asteen pakkasilla ohuilla housuilla tai topparatsastushousuilla. Topparatsastushousut ovat eri asia esim. jos lähden maastoon, niin ei ainakaan siellä tule niin nopeesti kylmä. Varmaan myös käytän thermojakin välillä.

Horze Grand Prix Thermo kokopaikkahousut Toivottavasti nää olis nyt hyvät. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti