perjantai 25. toukokuuta 2012

Varusteiden päivitystä

Aiemmat varusteet löytyy jo blogista, joten en viitsi enää lisäillä niitä. Tai niitä on vaikka missä, mut joitain voi tulla useampi. Linkkaukseni ei onnistunut, joten en viitsi enää tapella tämän kanssa. :D4 kommenttia:

 1. Oot kyllä aikamoinen varusteratsastaja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah! Jokainen tekee niin kuin haluaa ja itse asiassa ei ole paljoa sävy-sävyyn varusteita. Ja kertoisitko viisas Anonyymi, millä perusteella olisin varusteratsastaja?

   Poista
  2. Kuvista ja blogiteksteistä päätellen loimia, riimuja ja satulahuopia (näin esimerkit mainitakseni) on ainakin enemmän kuin tarpeeksi. Varakappaleet ja eri kelien loimet on toki hyvä olla, mutta ihan joka päivälle ei omaa lointa/vastaavaa tarvitse olla.

   Poista
  3. Ja sekö tekee varusteratsastajan? Jos tarkkoja ollaan, niin ei kyllä ole varusteita liikaa. Emme omista pesukonetta, joten on hyvä olla sen verran kuivatusloimia, satulahuopia yms. Riimut eivät kestä ikuisuuksia, joten niitä ei tarvitse enää ostaa eikä kyllä loimiakaan, mutta en mahda sille mitään, jos toinen hevonen särkee oman hevoseni loimet niin joutuu uusia ostamaan, et saa lämmintä selkään laitettua.

   Poista