lauantai 26. toukokuuta 2012

Ratsastelua ja hevosen pesua

Tänään päätin pitää pienen tauon ja ratsastaa, koska oli hyvä sää ja aivot kaipasivat jotain muuta kuin pänttäämistä. :) Samalla tossa sovitin uudelleen Mintulle satulaa ja tuli huomattua se et satula on muuten ok, mutta painaa edestä polvituen toppauksista. Pidän vieläkin pääni siinä, et hommaan uuden satulan. Pitää sit vaikka varasatulana toi Wintec pitää, koska en halua myydä tota poiskaan. Sovitin myös Mintulle vanhaa Westonin yleissatulaa, joka oli muuten ihan sopiva, mutta toppaukset ovat lösähtäneet eivätkä aio hommata uutta satulaa, koska Suomenhevosella ratsastetaan vain silloin tällöin. Muuten sillä ajetaan. Kun sain sovitettua satulat, niin rupesin varustamaan Minttua. Laitoin ihan ensimmäisenä satulahuovan, että sain laitettua satulan paremmin. Yleensä Minttu on tahtonut temppuila satulan kanssa, mutta nyt ei ollut ollenkaan minkäänlaista ongelmaa. :) Satulavyönkin kiristin reikä kerrallaan ja annoin sen olla vähän aikaa ja puuhasin jotain muuta. Samalla kun kiristin vyötä, niin laitoin Mintulle pintelit. Sitten kun oli suitsien vuoro, niin neiti päätti sitten haukotella.. :D "onks pakko lähtee töihin?" :D Kun sain kaikki hommat tehtyä, niin ei ku selkään ja menoks.. :) Sain muutamia kuvia, mutta ne ei ole kovin hyviä. Pitäisi opettaa zoomin käyttö kuvaajalle.
Ennen kuin kukaan tulee kommentoimaan, minun asennostani, niin kyllä minun on tarkoitus parantaa se kesän aikana. Käsien asennot ovat kaukana siitä miten ne pitäisi olla. Jospa nyt saisin sen valmentajan käväisemään, niin olis kyllä hyvä homma.. :)
Mut tässäpä ois nyt joitain kuvia.. (Ei saatu otettua sellaisia kuvia, jossa haki muotoa)8 kommenttia:

 1. Kivan väriset nuo pintelit ja huopa :)
  Tuli vain mieleen sellainen,kun kerroit että Mintulla korkeä säkä, niin kannattaa kiefferin satuloita kokeilla. Meinaan Saralla myös korkea säkä ja meillä onkin kiefferin satula käytössä.
  Suosittelen ehdottomasti!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tykkään tosta väristä, kun hyvin sointuu tummaan. Siinäkin vain se ongelma, et Kiefferit maksaavat yli minun budjektin.. :( Itse olen suunnitellut Kieffer Aachenia, mut aika arvokas satula. Toi satula on muuten ihan ok, mut tahtoo painaa sivusta. :( Jos sais sellasen satulan, jossa avoin säkätila.

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Mää voisin tulla teille joskus :D Voisin kuvata ja pitää sulle tuntia, ku mulla on toi järkkärikii :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuullostaa hyvältä :) Ja saisit sit kokeilla ratsastaa Mintulla. :)

   Poista
  2. voisin viimestää syksyllä tulla, kun lukioon tuun(: Voisinhan mää kokeilla Minttua, ainakin se vaikuttaa tosi mukavalle pollelle!

   Poista
  3. Jep. :) Itse tosin asun lammilta 60km:n päässä.. :) Tää paikka on oikeesti tosi korvessa ja Vesannon kylälle matkaa 15km. :/

   Poista
  4. Niin, kyllä mää tiesin (; Ehkä mä saan jonkun kyydin :-D Tai sit ajan skoballa, menee tosin reilu tunti :D

   Poista