lauantai 19. toukokuuta 2012

Juoksutusta, ratsastusta ja "tunninpitoa"

Tänään oli todella ihana ilma ratsastaa, mutta liikaa ötököitä, joten ratsastuksesta ei tullut yhtikäs mitään. :( Aluksi juoksutin Minttua ja laitoin muutaman ravipuomin. Menikin todella mukavasti eikä jäänyt miettimään, et kiertääkö vai hyppäiskö.. :)  Ratsastamaan ei paljoa pystynyt, koska kenttä oli märkä eilisestä vesisateesta. Mentiinkin vain suurimmaksi osaksi pelkkää käyntiä ja ravattiin pikkasen. Mentiin sit jonkun ajan päästä harjauspuomille, jossa istuin Mintun selässä vielä vähän aikaa. Sitten Mintun hoitaja ratsasti ja pidinkin sit pieni muotoisen tunnin, jossa mentiin käynnissä puomien yli ja harjoiteltiin tasapainon pitoa. Kävimme sitten noin puolen kilometrin lenkin kävelemässä (rantatietä edes-takaisin 6 kertaa. Mitattiin matkaksi 100m). Minttu myöntää nykyään löysillä ohjilla ja hakee muotoa. Pitäisi edelleen vain ratsastaa et saatais takapääkin aktiivisemmaksi.

Ja hiomista on myös maastoilussa, koska jos yksin lähdemme, niin takaisin päin tullessa Minttu rupeaa hyppimään pystyyn, eikä siihen komentelut auta kun suuttuu hirveän herkästi = rupeaa kahta  kaaheammin hyppimään ja temppuilemaan.

Myös kärryjen edessä rupeaa pystyyn hyppimään, kun innostuu liikaa. Sitten kun kieltää, niin sittenpä sitä on menoa. Ei auta pidättelyt eikä mitkään, kun rupeaa pystyyn hyppimään. Jospa sitä joskus päästäs rauhallisia maastoja tekemään. :)Ratsastajan asento kaksi vuotta sitten

Ratsastajan asento nyt. Ei enää istunta ole etukenoinen, vaan suorempi.

Myötäystä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti