perjantai 10. lokakuuta 2014

Satula on saapunut

Eilen en kerinnyt käymään kirjoittelemassa, mutta ei se mitään, kun ei teitä lukijoitakaan ole kuin 11. Eilen nimittäin satula saapui ja vasta huomenna pääsenkin sovittelemaan satulan kolmella eri kaarella. Vaihdoin punaisen kaaren mustaan, koska aloitan sovituksen kapeimmalla kaarella ja sit katson, miten istuu lapojen kohdalta. Huomenna myös tosiaan sovittiin Mintun tulevan liikuttajan kanssa, et tulee kahden maissa, niin päästään liikuttelemaan vaikka vettä tulisikin. Samalla sovitetaan satula, jos en sitten innostu sovittamaan aiemmin. :D Huomenna tosiaan olisi tarkoitus tutustua liikuttajaan sekä katsoa kuinka Minttu tulee uuden ihmisen kanssa toimeen. :) Toivotaan, et kaikki rupeais menemään hyvin ja tosiaan Minttua pääsis treenaamaan nyt enemmän kun on liikuttaja. Itse en tosiaan kerkiäis liikuttaa kuin kaks kertaa viikossa, jos silloinkaan. :( Laiskuus iskeny. No.. Ens viikon aikana pääsee liikuttamaan sit itsekin Minttua pikkuhiljaa myös selästä käsin.
Ens viikolla on myös raspaus ja hieronta. Pitää eläinlääkäriltä pyytää samalla tulehduskipulääkettä, jos näyttää vielä huomenna siltä, et on vielä nälkäkuopan lähellä oleva kohta vielä lämmin ja turvonnu. Myös Mintun loimitus on laitettava uusiks, kun ei tallinomistaja taida vieläkään ymmärtää ettei siitä hieronnasta oo mitään hyötyä, jos Mintulle ei laiteta loimea ulos päälle, jos tuulee tai sataa vettä + tuulee yhtä aikaa.
Mutta kirjoittelen taas huomenna lisää mm. satulan sovituksesta kuvien kera kaikkien kolmen kaaren kanssa, jos vaan muistaisin kuvat, missä järjestykessä ne ovat :D Sekä tietenkin liikuttajan käynnistä. Voi olla, et tulee myös juoksutuksesta kuvien kera, jossa liikuttaja tutustuu Minttuun alkuun maastakäsin ennen kuin nousee selkään. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti