tiistai 4. joulukuuta 2012

Ulkoilua

Tänään Minttu pääsi ulos jaloittelemaan. Alkuun oli vähän liian kiireinen ja halusi nopeasti ulos. Sitten kun päästiin ulos, niin Mintulla ei enää ollutkaan kiire minnekään. Siinä sitten kävelimme lenkkiä. Annoimme Mintulle heinää. Pisarakin rupes heinää syömään vaikka alkuun se etsi Minttua. Sitten kun sain käveletettyä Minttua, niin vein sen talliin. Eihän siitä mitään tullut kun rupes pyörimään karsinassa ja yritti juosta. Hirnui ensimmäistä kertaa ihan kunnolla. Reppanalle tuli hätä kun Pisara jäi ulos, joten oli Pisarakin otettava sisälle. Huomenna käyn vähän myöhemmin taluttelemassa Minttua. Saa nähä, et miten huomenna käy. Pitää kummiskin Pisaraa pitää ulkona, mut ei jää yksin kun hirnuu koko ajan ja Mintulle tulee hätä. Pitäs vaan saada Minttu rauhoittumaan ettei se sitä jalkaa hajota lisää. :( Laittelen tässä illemmalla kuvia tänne. Jouduin aamulla vaihtamaan uuden taitoksen ja patjan jalkaan, kun oli yön aikana valunu, vaikka omasta mielestäni laitoin sen just napakasti ettei se ole liian tiukalla, mut olikin ilmeisesti jääny liian löysälle. :( Kekkasin, et millä konstilla syötän Mintulle lääkkeet :) Kivennäistä, lääkkeet, omenamehua ja porkkanaa. Kylläpäs oli neidille puuro kelvannu :)


Pölyä näköjään kamerassa :(

Jaloittelemassa

Pikkuselle tuli hätä, kun toinen hevonen jäi ulos. :D

2 kommenttia:

  1. miten tuo katto on noin matalan näkönen? eikös karsinan katon pitäis olla niin korkea että hevonen pystyis periaatteessa hyppäämään pystyyn ilman että kolauttaa päänsä? vai oonko ihan väärässä uskossa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Karsinan katto on vielä matala, mutta kesällä olisi tarkoitus korottaa se sopivan korkeeksi. Tällä hetkellä karsinan pinta-ala on 9 neliöö vaikka katto onkin matala. Meidän kunnan eläinlääkärillä on oikeudet eläinsuojelusta ja jos näyttää siltä et hevosia laiminlyödään ja muutenkin ois huonot oltavat sanoisi kyllä eläinlääkärimme jotain asiasta.

      Poista