maanantai 10. joulukuuta 2012

Kengitystä jne.

Tänään oli kengittäjä käynyt kengittämässä Mintun, kun viikko sitten ei vielä voinu kengittää tapaturman takia. Kengittäjä oli nostanu Mintun jalan oman polven päälle ja kengittäny hyvin matalalta ettei jalka taittuis liikaa ja tikit repeäis. Alkuun Minttu oli testaillu kengittäjää, mutta oli lopulta rauhoittunut ja antanu kengittää ongelmitta.

Eilen vaihdoin puhtaan animalintexin jalkaan, niin huomasin että oli märkää tullu ihan reilusti. Puhdistin jalkaa haalealla vedellä ja silloin työnti koko ajan märkää. Tänään vaihdoin taas puhtaat tavarat jalkaan ja nyt ei ollut niin pahasti märkiny haava kuin eilen. Nyt kun ollaan saatu Minttu syömään lääke kunnolla, niin on ruvennut vaikuttamaan todella hyvin haavaan ja ei ollut yhtään pahan näköinen eikä erittäny niin paljoo. Se on hyvä et saa jalan kuntoon. Keskiviikkona olis tikkien poisto. Saa nähdä mitä eläinlääkäri sanoo et poistetaanko vielä vai annetaanko olla vielä muutama päivä, jonka jälkeen sit otetaan pois. Eivät ole ainakaan vielä ratkenneet ja se on hyvä.

Minttu oli tänään pikkasen kuulema ravannu tarhassa, kun Pisara oli pyrähdelly toisella puolella aitaa. Kun hoitaja oli komentanu, niin Minttu oli lopettanut ja ruvennut syömään heinää. Onneks ei ollut käynyt tikeille mitään. On se juokseminen ollu varmaan hankalaa, kun jalka on kipee ja paketissa.

Huomenna meen taas koulun jälkeen tallille. Käyn ennen sitä apteekissa ja postissa. Minulle oli tullut paketti Unkarista. En tiiä yhtään mitä siellä vois olla, kun en ole tilannut mitään Unkarista.
Eilen tilasin lisää Animal Intexiä ja Veterinary Gamgee pumpulipatjarullan. Varmaan huomenna tulee matkahuoltoon. :) Saa ainakin hoidettua jalan täysin kuntoon, mut tosiaan on pitkä prosessi, et jalka paranee täysin. :/


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti