maanantai 17. syyskuuta 2012

Viime viikon keskiviikon tunnista

Menin taas Velillä ja se oli kyl ihan kiva ratsastettava. Tunnin teema oli kouluratsastus. Kerrattiin vaan perusasioita; rata poikkisuuntaan leikkaa, rata pituussuuntaan leikkaa, kokorata leikkaa, ympyrähalkaisija. Jouduimme kaikki menemään noi "johtajana". Kun tuli meidän vuoro, niin Velihän oli intona, et nyt päästään hyppäämään esteitä. Sitten kun päästiin esteen vierestä menemään, niin meinas ruveta tekemään omia temppuja, mutta nytpäs mentiinkin minun johdolla ja välillä tuntui laiskalta. :) Siinä vaan pyrkimään hevosta eteenpäin. Sitten kun piti tehdä rata poikkisuuntaan leikkaa ja jono oli vasta menossa toiselle puolelle. Meidän piti Velin kanssa kääntyä oikealle, niin Velipä meinas mennä muiden perään, kun se on kuulema sellainen, et mieluiten menee muiden perässä. Onneks sain sen sitten kääntymään sinne oikealle, minne pitikin mennä ja sitten päästiin tekemään ympyrää, et muut kerkeävät tulla sieltä perästä. Artemon oli vähän liian hidas, joten me muut jouduimme välillä siirtymään käyntiin ja sitten taas raviin. Me ei päästy taaskaan tekemään mitään muuta kuin käyntiä ja ravia. Mutta jospa me tällä viikolla päästäs laukkailemaan, kun Tiina opettaa meitä. :)

Meidän tunnilla on vasta alkeisratsastaja, joten sen kummempia ei vielä voida tehdä. Ihan hyvä vaan, et pääsee itsekin verestämään vähän muistia, et miten oikeesti ratsastetaan. :)

Koeviikko lähestyy, joten silloin ei kerkiä oikein mitään muuta tekemään kuin lukea kokeisiin. Viikonloppuna jos aikaa jää, niin käyn liikuttamassa Mintun joko ratsain, ajaen tai maastakäsin.

Mutta palaillaan taas joskus. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti