torstai 13. syyskuuta 2012

Lopettakaa toisten arviointi ja hankkikaa elämä

Olen saanut jo joitakin negatiivisiä kommentteja, joita en halua lisäillä niitä tänne. Jokaisella on oma elämä ja ihmiset eivät halua toisten puuttuvan heidän elämäänsä. Voin vaan arvella kuinka moni ihminen lukee blogiamme ja puhuu sen kautta pahaa selkäni takana. Tuntuu etten jaksa enää kirjoittaa tätä, vaikka haluankin pitää tavallaan muistissa kaikki tekemiseni. Tuntuu, että tää on vaan hyvä pilkkaamisen kohde ja kaikki anonyymit voivat kirjoitella kaikkee paha, joka loukkaa minua. Haluan sanoa kaikki asiat niin kuin ne ovat. Haluan vain että minäkin olen ihminen, joka tekee samoja asiota kun muut ja omistaa ensimmäisen hevosen parin hoitohevosen hoitamisen jälkeen. En haluaisi enää samanlaista kohtaloa, kuin joskus aiemmin yläasteen aikana.

Toinen on hevostalli.net, siellä ei osata kirjoittaa asiallisia kommentteja, vaan heti ollaan haukkumassa.. Oikeesti. Mikä teitä vaivaa?? Huoh..5 kommenttia:

 1. :( Se on nii helppo kommentoida, kun luulee, ettei niistä jää tunnistetietoja...

  VastaaPoista
 2. Valitettavasti ilkeiden kommenttien sietäminen on osa bloggaamista nykyään, varsinkin hevos-boggareille paskaa tuntuu satavan aina jostainpäin niskaan (niin tapahtuu talleilla ihan todellisuudessakin, ei vaan netissä). Ne sanat pitää vaan koittaa ohittaa ja olla välittämättä liikaa. Ei kannata ottaa kaikkea tosissan ja murehtia mitä muut puhuu. Niinkun itsekin sanoit, jokaisella on oma elämänsä.
  Minä ainakin arvostan sitä, että kirjoitat tänne asiat rehellisesti ja toivon että jatkat kirjoittelua! :)

  VastaaPoista
 3. Kirjoitin ton tekstin jo keskiviikkona, kun silloin rupes vituttamaan. Onneks pääsi 1½h hevosen selkään, niin mieli sai levätä eikä sen jälkeen vituttanu yhtään. :) Nyt on niin hyvä fiilis etten jaksa välittää paskan jauhajista. Vielä en ole tallilla kuullu itsestäni pahaa. Mielummin minä tallilla viihdyn kuin missään muualla. Olen sen huomannut, että se on minun paikka ja siellä mä voin rauhoittua.

  VastaaPoista
 4. joo se on kyllä totta että tallilla vitutus aina häviää! :D Talli on myös mun paikka <3

  VastaaPoista
 5. Ihme ettei meille oo vielä mitään tullu! Terveisin Nadja - joka odottaa innolla anojen kommentteja :-D jaja laiska olin ku en jaksanu kirjautuu tänne :D

  VastaaPoista