lauantai 27. joulukuuta 2014

"Vuokraajan" päivä

Tänään oli "vuokraaja" käynyt kaverinsa kanssa liikuttamassa Mintun ja oli mennyt todella hyvin :) Sain viestiä juuri äsken. :) Tarkoitus oli myös Pisarakin liikuttaa, mut tuli mutkia matkaan. :( Laitan tähän viestit, jotka H laittoi: "Minttu liikutettu,meni tosi nätisti. Kaverikin kehu sitä kovasti, vähän pohkeenväistöjä ja peruutuksia mentiin.
Pisaraakin oli kaverin tarkotus kokeilla jos oisin taluttanu,mut P kun otti sitä tarhasta ni hyppäs P:n päälle että P kaatu,ei onneks käyny pahasti. Että se nyt jäi."
"Joo,no A osaa aika hyvin ku kaikissa valmennuksissa käy yms , sai Mintun välillä muotoon jne. Vähän testas A:ta ku traktori meni ohi ni meni sivuaskeleita ja vähä nosti etujalkoja ylös sen näkösenä että nouseeko pystyyn mut ei.
Okei,pitäs varmaan sillä enemmän tehä hommia,juoksuttaa ja käsitellä ni tottus. Alkuviikosta käyn sit taas :)"
"Juu,mutta ei tuo pahemmin kummiskaa testaillu. Ei tuo satulan laitossakaan pahemmin tainnu temppuilla,päivi piti päitsistä kiinni. Ja kyllä sitä yritän käydä ainakin pari kertaa viikossa liikuttamassa,välillä useammin miten nyt kerkiän. Mukavasti se kyllä menee nyt kun ei testaile ja iteki oppinu siihen :)"

Satulan kanssa vikuroiminenkin tosiaan taitaa johtua siitä kun Minttu on varustettu käytävällä kiinni kahdelta puolelta. Ja nyt se on kiinni vaan riimun alapuolelta.

Mutta informoin taas ensi viikolla kuinka on taas mennyt :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti