perjantai 12. joulukuuta 2014

Haaveista totta

Nyt on aika paljastaa. Nyt näyttää siltä, että minun haaveeni on toteutumassa. Ensinnäkin minun olisi tarkoitus saada päättötodistus ensiviikolla kuhan olen muutaman kurssin saanu kokeita myöten suoritettua. Pakko myöntää et pienimuotoista painetta meinaa puskee päälle. Toinen haave on tavallaan toteutunut. Selailin hevostarvikekirppistä ja löysin lampaankarvasatulan, josta olenkin jo useamman vuoden haaveillut ja nyt minä sain sen. Huomenna toivon mukaan pääsemmekin sitä testamaan, jos saan sopivan vyön siihen. Liikuttaja ei olekaan nyt päässy käymään ja ensi kuussa hankaloituu pääseminen, koska hänellä alkaa koulu. Mutta huomiseen.

2 kommenttia:

  1. Oi, toi lapmaankarvasatula näyttää mahtavalta! Nyt tuli itellekkin himo, että vois tollasen joskus hommata maasto- ja "humputtelu"päiviä varten :D Varsinkin talvella varmaan aika ihana. Saako tohon siis kiinnitettyä jalustimet?
    Ja onnea todistuksesta, valmistutko nyt ammattiin vai?

    VastaaPoista
  2. Joo. Saa jalustimet kiinnitettyä, mutta ne on vain antamassa tukea, jos ei muuten pysy selässä. Muutenhan tossa satulassa ei saa tulla painoa jalustimille. Joten tällä ei voi keventää. Kiitos. En valmistu ammattiin vaan sain lukion suoritettu vihdoinkin ilman yo-todistustam

    VastaaPoista