lauantai 19. lokakuuta 2013

"Talvi yllätti Hevosten omistajat"

Eipä oikein parempaa otsikkoa keksinyt. Lunta vaan satelee ja hevosille tulee kivat tilsat jalkoihin. Korkokenkä keli ettenkö sanois. :D Nooh.. Ei siinä mitään, kun ne onneks saa keposesti pois. Ei tarvii ku pari vasaran iskua kengän sivuun ja tilsa tippuu nätisti kaviosta irti. Toivottavasti nyt ens viikolla tulis lämpimiä kelejä ja lumet sulavat pois tai ainakin on luvattu et lämmintä ilmaa tulossa ja vettä sataa. Pitää tässä katsella et milloin me ne tilsakumit laitetaan. Niistä on kyllä tosi paljon hyötyä eikä tilsat ole kovinkaan lujassa kiinni, kun eivät ole kosketuksessa rautaisen kengän kanssa.

Tänään sit aloittelimme karsinan tekoa. Alle laitettiin tuulensuoja levyt ja koulittiin villojen kanssa. Helpoin homma tulee olemaan seinän teko. Ei tarvitse kuin iskee lautoja kiinni. Saa nähä, et milloin valmistuu täysin. Toivottavasti ennen tammikuuta. :)

2 kommenttia:

  1. Kuvia ehdottomasti sitten uudesta karsinasta ja mikä ettei koko tallistakin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep. Pitää laittaa.. :) Mintun nykyinen karsina liian matala. Alle 2,2m korkeus, joten helpompi tehdä heinälatoon uusi karsina kuin korottaa kattoa. Ruuat, heinät ja purupaalit tulevat sitten Mintun ex-karsinaan :)

      Poista