lauantai 7. syyskuuta 2013

Pelto revittelyä jälleen ja uusien tavaroiden hankinta

Kuten otsikkokin kertoo, niin päätinpä sitten hommata Mintulle uusia kamppeita :) Ostimpa sit Horzelta pari uutta tavaraa:

1. Horze Tendon- jännesuojat
2. Horze Advanced- hivutussuojat
3. Horze Toulouse- korvahuppu

Ja yllätys, yllätys.... PINKKIÄ! :D

Lisäksi laitoin Hööksille tilausta:

1. Heijastin putsit
2. Karvapehmustesetin
3. Claridge Housen remonttiturpiksen koska Minttu availee suuta ja haluan kokeilla erilaisia turparemmejä (Tällä hetkellä on normi turpis ja meksikolainen käytössä suitsissa)
Viimeisenä, muttei vähäisempänä ostin kauan hankintalistalla olleen
4.  Hikiviila

Tänään sit sovitin suojia ja ne istuivat tosi hyvin eivätkä takahivarit olleet ees isot eivätkä liian pienet. Minulla oli aiemmin Fullin mustat suojat, mutta olivat liian isot ja ne pyörivät jaloissa. Huppua en oo vielä kokeillu, mut sopiva se on kun edellinen vaalean sininen huppu oli sopiva. Pssst.... Vaalean sininen huppu on myynnissä (Ovh. 19€) ja hintaa pidän sillä 10e  + mahdolliset postikulut, jos tarvii lähettää.

Kun laitoin suojat ja putsit jalkaan ja muut vermeet päälle, niin lähdimme käppäilemään tietä pitkin pellolle. Siinä sit saimme mentyä jonkun aikaa kunnes Minttu kuumu laukasta ja halus vaan mennä täysiä. Ois ihan hyvä tosiaan mennä täysiä kuhan saa vaan pysähtymään, mut kyllä Minttu maltto pysähtyä. Sitten kun lähestyimme tietä, niin Minttu rupes steppailemaan kun en antanut mennä omaa vauhtia, mut onneks sit rauhoittui eikä yrittäny enää lähtee menemään omaa vauhtia. Kyllä sitä aikaa vaan sai menemään :) Pitäs tosiaan joku kerta antaa vaan mennä kun on alaa missä saa tarvittaessa kääntää ympyrälle, jos tuntuu et rupeaa vauhti menemään hurjanlaiseksi :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti