sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Ilman satulaa käppäilyä

Tänäänkin aivan ihana keli ja päätinpä sit lähteä ratsastamaan Mintulla ilman satulaa. Aivan ihana tunne kun huomasi, et pysyy selässä eikä tasapaino pettäny. Ilmeisesti tasapaino on kehittyny ja rupeais kehittymään paremmin kun vaan menis ilman satulaa. Mintullekin tekee hyvää mennä välillä ilman satulaa ja suitsia. Tosin nyt vaan oli kuolaimettomat suitset käytössä. Vielä en rupea ravailemaan, kun ei ole tasapaino kehittyny et pysyis siellä selässä muissakin askellajeissa. Mutta olen kyl ylpee tosta hevosesta, et se on opettanu minua istumaan oikein ja rentoutumaan. Kyllä varmaan vielä esteissäkin opettas olemaan, jos vaan hyppäisin. Pitää harkita, niin voisi ruveta esteitä kehittelemään, koska ei omisteta semmosia, mut tuolla metässä noita puita olis, joista vois tehdä. Harmi vaan kun ei saatu tästä päivästä kuvia, kun Minttu ei enää halunut kävellä kentällä, eikä vielä voi lähteä tiellekään, kun siellä se vois innostua ravailemaan, ja sitten en saisi pysähtymään sitä.. :( Minttu aina innostuu ravailemaan ja laukkailemaan suoralla tiellä..

4 kommenttia:

 1. oi, ilman satulaa meneminen on niin kivaa, varsinkin sillon jos on hieno ilma :)
  kohta lähdenkin Saran kanssa ajamaan, tonne aurinkoiseen ilmaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi voittaja fiilis oli, kun kerrankin siellä selässä pysyin tasapainossa. Aiemmin vain heilunu siellä ja varmaan johtui siitäkin, et jännitin jalkojani liikaa silloin kun en pysynyt selässä. Nyt kummiskin kun Minttu lähti kävelemään säikähdin et nytkö sitä mennään maata tutkimaan, mut onneks pysyin selässä. Ja Minttu on myös sellanen, et jos toinen hevonen on sen takana, niin ei varmasti liiku sit yhtään mihinkään, vaan pakittaa ja meinaa potkaista, mut onneks sain sen eteenpäin ja käveli nätisti. Vielä en uskalla ravailla/laukkailla, kun ei vielä kovin hyvä toi tasapaino ole, mut nyt kun rupeaa aina silloin tällöinen menemään ilman satulaa, niin siinähän se tasapaino vahvistuu.. :) Mä vasta ajan kesällä, kun ei tahdo päästä täällä päin ajelemaan. Tai varmaan pääsis, mut on niin huonot kärryt et ei uskalla mennä. Huomasin, et koppiksista oli rengas taas mennyt tyhjäks, joten pitäisi uudet renkaat hommata. Sit minulla on käytössä vanhat kilpakärryt, joilla ei saa kisailla kun ovat hitsatut.

   Poista
  2. kyllä se tasapaino siitä pikku hiljaa sitten kehittyy :) Mikäs sen kivempaa kun laukata pelolla täysiä ilman satulaa:)

   ei sitten enää paistanutkaa se aurinko ku lähettii ajamaan :/

   Poista
  3. Niimpä.. Tekee tosiaan välillä hyvää mennä ilman satulaa.. Minttukin jopa tykkäs.. :)

   Poista