maanantai 12. maaliskuuta 2012

Päivä 2 - Tavoitteet ratsastuksessaPäivä 1 - Toivelistani 
Päivä 2 - Tavoitteet ratsastuksessa
Päivä 3 - Varusteet jotka otan mukaan kilpailuihin
Päivä 4 - Mitä hevoseni syövät
Päivä 5 - Varusteeni
Päivä 6 - Hevosblogeja joita luen
Päivä 7 - Unelmahevoseni
Päivä 8 - Saavutuksia
Päivä 9 - Lempimerkkini
Päivä 10 - Unelmatallini


Minttu:
Mintun pitäisi saada menemään rauhallisemmin ravissa ja laukassa. Maastoilemaan ei voi lähteä ennen kuin saadaan varmistettua että jarrut toimivat vaikka Minttu kuumuu. Kenttä työskentelyssä Mintun pitäisi saada takapäätä aktiivisemmaksi ja jalat polkemaan alleen = Peräänanto. :) Myös muut temppuilut yritettävä saada pois, koska ratsastamisesta ei mitään tule, jos hevonen testailee ratsastajaa.

Minä:
Itselläni on tällä hetkellä ongelmia istunnassa, jolloin istun ihan miten sattuu. Laukassa ja ravissa en saa käsiäni pysymään paikoillaan (peukalot kohti taivasta) vaan ne seikkailevat ihan missä sattuu ja ohjat saattavat löystyä ja sitten pitää käsiä koko ajan korjailla. Tasapainossa tahtoo olla vielä hiomista, mutta kyllä sekin vielä täydelliseksi tulee, koska Minttu opettaa istumaan selässä oikein ja rennosti. :)

Yhteisesti:
Luottamus saatava toimimaan, vaikka itse luottaisin hevoseen, mutta hevonen ei minuun. Paljon maastakäsin harjoituksia ja enemmän ilman satulaa ratsastelua. Sekä myöskin kentällä työskentelyä, jotta saataisiin hevonen kulkemaan peräänannossa. Pitäsi myös saada kaahottaminen pois, ettei Minttu sais päähän pistoa, et hei, nyt ravataan tai laukataan kovaa.. :)


Tässä tärkeimpiä tavotteita kummaltakin:

  • Laukka + ravi
  • Oma istunta
  • Maastoilu
  • Avo- ja sulkutaivutukset
  • Peruutus (nykyään peruuttaa pää korkeella)
  • Esteet

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti