perjantai 18. tammikuuta 2013

Uuden puhelimen testaus ja uusi satulavyö

Tänään saapui uusi android-puhelin. Tämä on kätevä vekoitin mm. Blogin kirjoittamisessa. Entisellä sitä ei voinut tehdä, kun koko puhelin oli sökö. Hommasin Mintulle myös isomman satulavyön, kun aiemmat vyöt ovat aika nafteja. Joutuu väkisin vänkäämään ensimmäisiin reikiin, kun ei muuten yletä. Viime viikonloppuna kokeilin Pisaran 130cm vyötä, muuten oli vyö sopiva, mutta joutuu aika ylös kirimään eikä oikein saa kunnolla kirittyä. Seuraava hankinta olis kyl viedä satula sepälle ja vaihtaa vastinhihnat parempiin sekä toppautta satula, vaikka satula onkin uusi, niin siinä on tajuttoman kovat pehmusteet. Olivat jo silloin kuin en edes kerinnyt sovittamaan satulaa kun hain sen postista ja tutkin satulan + otin kuvia. Mutta katsoo nyt, et jaksanko huomenna ratsastaa, kun olen kipeenä. Eilen oli kuumetta 38,7 ja tänään kun mittasin niin oli 37,8 ja paleltaa ihan koko ajan. :( Maanantaina olisi sitten viimeinen ratsastustunti <3  Nyt jatkossa keskityn Mintun ratsastamiseen. :)
Mutta palaillaan.

2 kommenttia:

  1. Kannattaa vaihtaa satulaan nahkaset vastinhinat, ainaki toiselle puolelle ;) Meidän satulassa niin ja helppo kiristää. Eikö teilläkin wintecki ollu?

    Mutta Taran blogi on piilotettu ja täältä voi nyt ainakin aluksi lueskella meidän kuulumisia: http://kaikenkarvaisetkorvat.blogspot.fi/ . En tiedä jos koko blogin pito siirtyy tuonne :)!

    VastaaPoista
  2. Mintulla oli Wintecin satula, mut kävi epäsopivaksi takaa. Runko liian kaareva Mintun selkään. Nyt pfiffin satula, jossa nylon-vahvisteiset nahkaset vastinhihnat.

    VastaaPoista