lauantai 10. toukokuuta 2014

Muutosten aika ei ole ohi

Minttu syönyt reilun kuukauden chia siemeniä ja luonne muuttunut toisemmanlaiseksi. Ei ole enää niin paha "angstaaja" kuin aiemmin ja hoitotoimeen piteetkin sujuvat lähes ongelmitta, mitä nyt välillä yrittää napsia kun harjaa kaulalta, ryntäiltä tai lavan kohdalta.

Tämän hetkinen ruokaohje:

Aamu:
1½dl Peacemakeria
½dl Mineral Plussaa
½dl Chia siemeniä
Porkkanoita

Ilta:
1½dl Peacemakeria
½dl Mineral Plussaa
½dl Chia siemeniä
Suolaa
Porkkanoita

Heinää saa päivässä n. 7½kg, vaikka minusta se tuntuu liian vähältä. Jos heinämäärä on ½kg/100kg päivässä. Toi heinämäärä jaettu kolmeen eri osaan, mutta yöks saa heinää vähän reilummin.

Viime mittausten tuloksena sain Mintun painoksi 490kg, joten on vielä ainakin se ~25kg varaa pudottaa painoa ja ruveta pikkuhiljaa liikuntaa lisäämällä. Vielä en ole satulaa laittanut selkään, koska selkä on ollut jumissa, mutta nyt ei ole jumeista tietoakaan. Ensi viikonloppuna olisi tarkoitus kokeilla uutta juoksutusapua, jonka saa laitettua ilman juoksutusvyötä. Jospa rupeais oppimaan käyttämään selkäänsä oikealla tavalla juoksuttaessa ja saatas vielä muokattua selkää samaan kuntoon, mitä oli viime kesänä <3

Myös karsinaan tuli muutoksia. Minttu pääseekin nyt siihen uuteen karsinaan ja Pisara saa pitää vanhan karsinansa. Karsina on muuten valmis, mutta puuttuu valu, ovi ja valo. Ovi tehdään filmivanerista, jota käytetään navetoissa, sekä ovesta tulee kaksi osainen. Yläluukun saa pitää kesäisin auki ja talvella tarvittaessa kiinni. Hommasin myös Mintulle uuden ruokintavadin sekä juoma-astian ja oveen salvan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti