lauantai 1. helmikuuta 2014

Tarvike löytöjä

Taas tuli löydettyä edullisesti pari tuotetta sekä Mintulle, et minulle :)

Mintulle hommasin kaverin kautta paksumman ratsastusloimen näin talveksi. Sekä itselleni löysin satulaan takapuolen lämmittimen, koska olen aika vilukissa ja olen ollut joka ikinen talvi ratsastuksen jälkeen jääkalikka, sekä toi meidän nykyinen satula jäätyy pakkasella ihan kovaks. :(

Nyt minua on kuultu. :) Sanoin viimeks Mintun ruokinnasta ettei tarvii Peacemakeria yhtään kun ei ole liikkunut pariin kuukauteen selkänsä takia. Sekä sanoin myös ruokaöljystä, jota siis sai päivässä 2 oriprim mitallista, joka taitaa olla n. 15ml eli n. 30ml päivässä. Minttu sai toissa talvena lievän ähkyoireen, koska eivät olleet muistaneet laittaa ruokaöljyä ruoan sekaan. Nyt näyttäs siltä kun olen Mintun ruokia katsonut, ettei ruokaöljyä ole laitettu ollenkaan.

Myös puhuivat, et Pisaran hampaat vois raspata kun ei puhkuri oireilis niin pahasti ettei pystyis rauhoittamaan, mut pitäs ehkä raspata ne hampaat, ku taidettu raspata hampaat viimeks n. 9 vuotta sitten. Olen sanonut raspauksesta, mutta aina tulee vastaus "kyllähän tuo puree heinää hyvin". Nyt kummiskin Pisara on jättäny ruokaa kaukaloon, sekä aina ku on karsinassaan kiinni, niin vetelee narua hampaiden välissä. Olen myös huomannu, et yks hammas on kulunu epätasaiseks.
Toi "terävä" kohta on sivussa etuhampaiden vieressä. Voi olla et eläinlääkäri ei hyvällä kato, kun on Pisara ollu tavallaan huonolla hoidolla.


1 kommentti:

  1. Sait haasteen :)
    http://saranjahaninelamaa.blogspot.fi/2014/02/kysymyksia-haaste.html

    VastaaPoista