sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Epätoivo iskee

Kuten otsikkokin kertoo, niin rupee tuntumaan et epätoivo rupee iskemään Mintun suhteen. En ole päässy polveni takia ratsastamaan ja sit ku ois intoo nousta selkään, niin eikö sit  Mintun selkä ole jumissa. Nyt olen tehnyt niin, et jos ei ole loimee ulkona, niin sit yöks B.O.T-loimi selkään, mut jos ullkona loimi, niin ei yöks loimee ollenkaan. Tänään hieroin selkää kaks teho linimentillä ja laitoin villaviltin selkään. Jos joku ihmettelee, et miks kakstehoo, niin meillä se on ollu hyväks selälle. Meinasin kokeilla msm:ää juuri ton jumin takia. Mut toivotaan et pikkuhiljaa päästäs liikkumaan, mut kokeillaan nyt ainakin aluks liinassa ja sit selkään kun selän saan kuntoon. Ens viikolka saatas tilsakumit alle. :)

6 kommenttia:

 1. Kiva oli kuulla pitkästä aikaa teidänkin kuulumisia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän on ollut blogissa taukoo kun ei oo ollu oikein kerrottavaa. Ei viitsi joka kerta samaa asiaa kirjoittaa ja bloggaukset ilman kuvia ovat tylsiä.

   Poista
 2. Meille suositeltiin arnikaa selkäjumeihin :) Oon sitä joskus hieronut jumikohtiin ja heittänyt sitten loimen päälle yöksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aloitin tänään msm-kuurin ja selkään sai Back On Track-loimen yöks. Joskus olen hieronu arnikalla selkää ja loimi päälle yöks. Kesällä selkä oli tosi hyvä, mut het ku ilma viilenty, niin jumahti toi selkä. :( Kengitys onnistui ongelmitta muuten, mut ei voinu kovin korkeelle nostaa jalkaa.

   Poista
 3. Haastoin sut :) http://nelistelya.blogspot.fi/2013/12/hevosenomistajan-haaste.html

  VastaaPoista
 4. Et ole bloggaillut pitkään aikaa, niin aloin tässä jo miettimään, että mitä teille kuuluu :))

  VastaaPoista